Voor de ZZP-er
en kleine ondernemer

Je bent lekker bezig als ondernemer. De gebruikers-vriendelijke producten van Apple helpen jou daarbij. Toch heb je het gevoel dat je deze niet optimaal inzet. Je bent op zoek naar meer orde en structuur in jouw digitale leven. Problemen en meldingen stapelen zich op waardoor jij je niet meer kunt focussen op je werk.

Wij nemen deze zorg uit handen zodat jij tijd kunt besteden aan het leuke gedeelte van ondernemen: doen waar je goed in bent. We adviseren je over de beste werkwijze en over de slimste manier om de producten van Apple in te zetten.

Onze diensten voor ZPP-ers

Voor bedrijven
met meer werkplekken

Jouw bedrijf groeit. Je hebt geen eigen ICT afdeling en bent op zoek naar een partij die de Macs kan beheren en onderhouden. Er komen meer werkplekken bij en deze wil je inrichten met Macs, iPhones en/of iPads. Ook de beveiliging en back-ups moeten goed worden geregeld. Je wilt gaan werken met een eigen server of de cloud in. Kortom, je bent op zoek naar een totaal-oplossing. 

Wij zorgen ervoor dat alles snel, veilig en zorgeloos verloopt. Van installatie en onderhoud tot cursus en probleemoplossing, wij staan dagelijks voor jou en jouw medewerkers klaar!

Onze diensten voor bedrijven

Onze kennis gaat verder dan Apple alleen. Wij kunnen je binnen de Apple omgeving ook helpen met onder andere: Synology, Ubiquiti, VMWare, Jamf, Adobe licenties, Office 365 en nog veel meer.

Nu te koop: e-book
Thuiswerken met een Mac
speciaal voor ondernemers in crisistijd
Meer informatie
Blijf up-to-date en ontvang regelmatig onze apple tips en tricks!
Ja, graag!
Ze denken met ons mee. Weten waar wij behoefte aan hebben en geven waardevolle tips en adviezen. Ik kan niet meer zonder Passion Support! Meer over Artifex: artifexsupport.com

Revlie SchuitArtifex Support
Het was echt tijd voor een nieuwe Mac. Eigenlijk was ik bang dat er van alles mis zou gaan, maar het werd allemaal voor me geregeld. Het bestellen, het overzetten en het duidelijk en stap voor stap uitleggen van alle stappen. Met dank aan Claire zit ik hier dus nu heel blij achter een razendsnelle Mac. Meer over Elma op: elmavanvliet.com
Elma van VlietAuteur en Creative Director
Vroeger deed ik alles zelf, omdat ik het op mijn manier wilde hebben. Bij Passion Support kan ik het uithanden geven, omdat zij het doen zoals ik het wil hebben! Ik hoef dat niet uit te leggen, zij weten het gewoon. Super! Meer over TAXPAS: taxpas.nl.
Peter van de PasTAXPAS
Benut jouw Apple producten volledig met een snel en stabiel netwerk.
Lees meer over netwerk support

Neem contact op

Nieuwe Plantage 28
Ruimte 2.05 (2e verdieping)
2611 XJ Delft

015-2400180
www.passionsupport.nl
 info@passionsupport.nl

Download TeamViewer