Veiligheid voor elke ondernemer

Niets is zo belangrijk als het goed regelen van de digitale veiligheid van jouw bedrijf. Voorkom verlies van data, langdurige uitval en datalekken door jouw digitale kwetsbaarheden aan te pakken. Met onze kennis over de privacywetgeving (AVG) en ervaring in de ICT kunnen we je als geen ander adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. Voor één werkplek of op grote schaal denken wij met je mee en kunnen we samen de stabiliteit en veiligheid van jouw bedrijf optimaliseren.
Maak nu een afspraak

Breng de digitale kwetsbaarheden van jouw bedrijf in kaart. Letterlijk.

Door middel van onze interactieve 1 op 1 workshop voor ondernemers met een Mac kom jij er snel achter waar de verbeterpunten liggen. We gaan er meteen mee aan de slag zodat je ook direct actie kunt ondernemen. Omdat we gebruik maken van dit eenvoudige, maar uitgebreide kaartspel wordt het in kaart brengen van jouw digitale processen leuk! We bespreken alle punten in begrijpelijke taal en vertalen dit naar jouw bedrijf.
Boek de 1 op 1 workshop
1 op 1 workshop €249

We gaan een dagdeel samen aan de slag met dit kaartspel. Hierbij brengen we de digitale kwetsbaarheden en verbeterpunten letterijk in kaart. We gaan gelijk met deze verbeterpunten aan de slag om zo het digitale gedeelte van jouw bedrijf veiliger en stabieler te maken.

  • Een dagdeel aan de slag met de digitale infrastructuur van jouw bedrijf
  • 1 op 1 workshop op basis van, het door ons zelf bedachte en ontworpen, 40-delige kaartspel
  • Het maken van een checklist en lijst met actie-/verbeterpunten
  • De eerste stappen zetten we samen en we helpen je verder op weg
  • Zowel het maken van back-ups, als digitale veiligheid en de AVG komen aan bod

De prijzen zijn excl. BTW en inclusief reiskosten in de regio Den Haag, Leiden, Rotterdam. Afspraken afzeggen kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Kijk bij contact voor meer informatie over ons complete werkgebied.